Att fånga ögonblick

Det är så viktigt med vardagsbilder! Att boka in en fotografering tillsammans med mig är ett utmärkt sätt att trycka på pausknappen i vardagsstressen och fokusera på familjen en stund. Jag vill fånga känslan mellan er, ge er möjligheten att många år senare minnas vår stund tillsammans med glädje och kärlek genom att berätta er personliga historia. Tillsammans kommer vi att skapa ögonblick och fånga essensen av vilka ni är!

Jag erbjuder er en dokumentär fotografering vilket innebär att vi spenderar några timmar eller en dag tillsammans medan jag fotograferar er. Tillsammans hittar vi på något som ni gillar att göra som familj – det kan vara en picknick, ett besök till stranden, eller bara skönt häng hemma hos er. Måhända är det själva platsen som är viktig för er och inte så mycket vad vi gör tillsammans. Jag erbjuder er även renodlade porträtt på barnen som en liten del av er fotografering, vanligtvis ungefär 10-15 minuter i slutet av vår fotografering. Nedan listas prispaket – det går dock alltid att boka fler timmar samt efterbeställa Fine Art album och printar!

Observera att bildstilen inte är uppställda familjebilder utan jag dokumenterar er vardag – precis som den är.

Finns pälsdjur i familjen sker fotograferingen på annan plats. 

Se exempel på album/printar: Fine Art album.

Hur bokar vi dig för en dokumentär fotografering?

Jag går att nås via mejl på info(at)tovelundquist.se men om ni är redo att boka direkt så tar ni den enkla vägen och fyller i formuläret under boka. För att ni skall vara säkra på att min bildstil tilltalar er ser jag gärna att ni redan kikat igenom min portfolio för lifestylefotografering, jag arbetar mycket med komposition och kort skärpedjup i en dokumentär och berättande stil. Gå gärna vägen via sidan om mig för att se vad jag är för slags filur.