Hej, det är jag som är Tove Lundquist!

(och det här är min knäppa och fantastiska familj!) ♥

Jag älskar att fotografera barn! Barn som är busiga, vilda, bråkiga, roliga, retsamma, ledsna, glada – ja alla känslor platsar framför min kamera! Jag är busig, lättsam och rak i mitt umgänge med både stora som små. Och bebisar. Jag ääääälskar bebisar! Jag trivs bäst när jag får sitta på golvet och bubbla tillsammans med andra glada personer.

De första fotografierna jag tog var i 5-års åldern när jag dokumenterade min mamma Christina, pappa Torgny och min yngre broder Tobias sittande på en filt en solig vinterdag. Tiden stannade till. Jag har alltid dragits åt det dokumentära fotograferandet och albumen är fulla av ögonblick som hänt i mitt liv, många av dem i svartvitt. Älskar svartvitt och brus på dokumentära bilder!

Jag växte upp med ena benet i den norrländska kulturen och den andra i den småländska, och mixar ni detta med västafrikanska influenser så har ni mig; en 70-talist som älskar att vara på resande fot och vars främsta intressen utöver familjen och fotografi är andra kulturer samt miljöfrågor. Utöver det är jag en riktig Sci-Fi nörd.

Familjen prioriteras - precis som det ska vara ♥ - så ibland tar det mig någon dag eller två att återkoppla till era förfrågningar. Ni är dock aldrig bortglömda utan jag svarar er så snart jag kan.

Vill ni lära känna mig ännu bättre? Följ länken!

Vill ni boka mig för en Hemma hos-fotografering, familjefotografering eller större familjesammankomster under högtider?

Härligt, jag älskar att fotografera familjer – oavsett konstellation! Bokning görs antingen via formuläret på kontaktsidan alternativt via mail info(at)tovelundquist.se. Att berätta historier med hjälp av mina bilder ligger mig varmt om hjärtat, hoppas vi ses! Ska ni gifta er och gillar min bildstil? Kika in på Bröllopsfotograf Tove Lundquist.