Album & Printar

En investering för livet

Att skriva ut sina fotografier är utan tvekan det bästa enligt mig! Känslan när en håller ett fotografi i sin hand, vänder på det och läser plats och datum – och om en har tur ett namn! – och drar lite med fingrarna över det hundraåriga pappret klår vilken hårddisk som helst. Att hålla en Fine Art utskrift av hög kvalité i sin hand eller bläddra igenom en välgjord bok med tjocka sidor går inte att jämföra med att se bilderna på en dataskärm. Det ingår ett album i det större paketet, det går naturligtvis bra att köpa till i efterhand om ni vill.

ALBUM

Handgjorda, tjocka Fine Art album i olika storlekar. Produkterna jag erbjuder är utvalda med största noggrannhet – pappret i fotoalbumen samt utskrifterna är syrafritt och PH neutralt för bästa kvalitet och livslängd.

PERFEKT FÖR: Att sitta uppkrupna i soffan tillsammans med hela familjen och återuppleva minnen.

Produkter från QT Albums, Deckled Edge Prints w/ Border. Foto: Tove Lundquist

PRINTAR

Handgjorda, tjocka Fine Art printar i olika storlekar. ”Matted Deckled Edge Prints” som ni ser på bilderna intill är en av mina absoluta favoriter när det gäller printar! Personligen föredrar jag dessa Fine Art printar med rivna kanter som påminner mig om äldre fotografier. Det går dock att köpa printar hos mig med vanlig beskärning om en föredrar sådana.

PERFEKT FÖR: Inramning samt hänga upp på väggen!

OBS! Bilderna är främst skapade av mina utvalda leverantörer Folio albums samt QT albums, de är till för att användas på hemsidor samt i informationsblad – jag fotograferar av principskäl inte mina kunders produkter annat än i de fall jag beställt dem åt mig själv i syfte att visa upp. ♥

Bilderna levereras i ett webbgalleri där det finns möjlighet att inhandla produkter såsom bland annat album, printar och kalender.

Fine Art album & Printar

Länkar

Följ mig här