Hur går en dokumentär fotografering till?

Familjefotografering i den egna trädgården, Österlen
Hur går en dokumentär fotografering till?

Har ni beslutat er för att boka en dokumentär fotografering tillsammans med mig? Härligt! Vi träffas förslagsvis i en miljö där ni känner er hemma och som har betydelse för er. Detta är ett utmärkt tillfälle att inkorporera saker ni gillar att göra som familj – det kan vara allt från att vara hemma till att gå och fika på ert favoritfik till att åka till stranden och ta en härlig promenad – oavsett årstid! Jag gillar att hänga hemma hos er och få ta del av vardagliga ting – ömsinta ögonblick med en ny familjemedlem, kramar och lek, bus och mys i soffan med en bok, tandborstning, nattning etcetera. Det enda ni behöver göra är att bestämma när på dygnet ni vill att jag kommer.


Hur jag är som fotograf

Som fotograf är jag lugn och metodisk och följer med i de snabba svängar som kan ske under en fotografering, jag har aldrig långt till skrattet! Bilderna kommer inte att vara uppställda utan det är genuina känslor och naturliga uttryck som fångas. Jag är inte flugan på väggen såsom många andra fotografer utan interagerar och konverserar gärna med era barn, jag upplever att detta förhållningssätt ger bättre bilder än om jag står vid sidan av. Jag går dock inte in och avbryter deras lek och ber dem posera utan jag vill att bilderna skall vara dokumentära, d v s verklighetstrogna och representera er familj, er vardag och vad som gör er familj speciella.

Finns pälsdjur i familjen sker fotograferingen på annan plats.  

Leverans

Leverans sker via mitt webbgalleri Pic-Time – dels av miljöskäl och dels för att det är snyggt och minimalistiskt designat med era bilder i främsta fokus. Exempel på hur det kan se ut ser ni här. Med ett enkelt knapptryck laddar ni ned alla bilder i galleriet, det medföljer en app till mobilen så att ni alltid har bilderna nära tillhands utan att för den skull behöva ladda ned dem var gång ni vill dela med er av dem.

Jag har valt att erbjuda er två paket där det större inkluderar ett album då jag värderar printade bilder väldigt högt och det är enkelt att välja ut era favoriter i Pic-Time.

Har ni några frågor? Hojta till i frågeformuläret!

 

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT