Gravidfotografering i Malmö, Skåne

Gravidfotografering samt Baby Shower på Norrvikens Trädgårdar i Båstad, Skåne. Foto: Tove Lundquist, familjefotograf i Skåne.

Gravidfotografering på Norrvikens Trädgårdar med Ashley Ljungbäck. Foto: Tove Lundquist.

När familjen växer

Jag älskar när mina brudpar – och andra! – skickar mess och skriker “VI BEHÖVER DIG!” Tillsammans räknar vi i spänd förväntan ned dagarna tills bebis tittar ut. ♥

Bland det vackraste jag vet är gravida kvinnor – så coola och starka. Vi jobbar oss igenom kräkningar och illamående, känslan av att vi är stora som valar och går in i saker hela tiden, dålig sömn men även ett fantastiskt mående för många. Och känslan när bebisen sparkar i magen? Den klår nästan allt! De där fjärilslätta första rörelserna i magen – ooooh. Det är så jag får gåshud! Så härligt! Tänk vad våra kroppar jobbar under den här tiden! Vi är frakking amazing vi kvinnor!

Vi skapar LIV. Det kan inte bli coolare än så.

Gravidfotografering på Norrvikens Trädgårdar med Ashley Ljungbäck. Foto: Tove Lundquist.
Ashley och Christoffer Ljungbäck gravidporträtt på Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist.
Baby Shower och gravidfotografering av The Ljungbäcks på Norrvikens trädgårdar i Skåne. Fotograf är Tove Lundquist.

Jag är en enkel person att ha att göra med och har aldrig långt till skratt, är spontan och social. Är du utåtriktad och bubblig precis som jag? Då kommer vi att ha kul ihop! Jag har gått igenom två graviditeter själv och vet hur det kan vara vissa dagar när energin är låg och en bara vill stanna kvar i sängen – men jag känner även till den fantastiska känslan av att energin är på topp och det känns som att en äger hela världen!

Vill du passa på att ta kärleksfulla och naturliga bilder tillsammans med din partner där magen syns men där känslan mellan er två är i främsta fokus? Kika in på min portfolio för kärleksporträtt på min bröllopssida för att få en känsla av hur bilderna blir.

Mitt hjärta klappar dock främst för det vardagliga, det dokumentära. Älskar hemma-hos fotograferingar! Försöker undvika uppställda poserande bilder där ni stelt tittar in i kameran utan jag försöker fånga det som sker och känslorna som finns framför mig.

Utplockning av disken. Myset med barnen vid matbordet. Den snabba kramen från din partner.

Livet. ♥

Att boka en gravidfotografering är ett fantastiskt sätt att skapa minnen från denna tid i ditt liv!

”Tove you out did yourself. Every single image in here I’m in love with. You nailed it, I honestly don’t have words. You mixed me and my loved ones so perfectly.

You know I’m a sucker for my people and memories. I’m so happy I have found you in my life, your work is truly exceptional. You’re never getting rid of us. I cannot wait to see how you get lille Henric!

Tove these images are fantastic. Thank you so much!”

– Ashley & Christoffer

Priser & vad som ingår

Den här fotograferingen är till för er som vill stanna upp lite och dokumentera allt det här fantastiska med snygga porträtt men också vardagen med trötthet, dålig sömn och när ni helst vill lägga er under en sten och sova er igenom hela graviditeten. I feel ya! ♥ Med eller utan partner – bilderna är så värdefulla för er och era barn i framtiden.

Välj ett av följande paket. Det går bra att uppgradera i efterhand då fotograferingstiden är densamma oavsett vilken slags fotografering ni väljer.

Gravidfotografering i Malmö, Skåne.

6.500

  • 1 h fotografering
  • 20 bilder
  • onelinegalleri med lösen
Gravidfotografering i Limhamn, Malmö.

10.500

  • 1 h fotografering
  • Alla utvalda bilder – ca 40
  • onelinegalleri med lösen
Svartvitt porträtt på ett glatt par som skall bli föräldrar. Gravidfoto på Ön, Limhamn i Malmö tillsammans med gravidfotograf Tove Lundquist.

14.500

  • 1 h fotografering
  • Alla utvalda bilder – ca 40
  • onelinegalleri med lösen
  • 10 uppslag i 20×20 album


Boka en gravidfotografering i Skåne

Vi lever bara en gång. Skapa minnen tillsammans med era nära och kära. Berätta fantastiska historier.

Gravidfotografering / gravidfotograf i Malmö och övriga Skåne

Länkar

Följ mig här