Gravidfotograf i Malmö

- fotograf med fokus på genuina känslor och storytelling

Gravidfotografering samt Baby Shower på Norrvikens Trädgårdar i Båstad, Skåne. Foto: Tove Lundquist, familjefotograf i Skåne.

När familjen växer

Jag älskar när mina brudpar – och andra! – skickar mess och skriker “VI BEHÖVER DIG!” Tillsammans räknar vi i spänd förväntan ned dagarna tills bebis tittar ut. ♥

Bland det vackraste jag vet är gravida kvinnor – så coola och starka. Vi jobbar oss igenom kräkningar och illamående, känslan av att vi är stora som valar och går in i saker hela tiden, dålig sömn men även ett fantastiskt mående för många. Och känslan när bebisen sparkar i magen? Den klår nästan allt! De där fjärilslätta första rörelserna i magen – ooooh. Det är så jag får gåshud! Så härligt! Tänk vad våra kroppar jobbar under den här tiden! Vi är frakking amazing vi kvinnor!

Vi skapar LIV. Det kan inte bli coolare än så.

Den här fotograferingen är till för er som vill stanna upp lite och dokumentera allt det här fantastiska med snygga porträtt men också vardagen med trötthet, dålig sömn och när ni helst vill lägga er under en sten och sova er igenom hela graviditeten. I feel ya! ♥

Med eller utan partner – bilderna är så värdefulla för er och era barn i framtiden.

Jag är en enkel person att ha att göra med och har aldrig långt till skratt, är spontan och social. Är du utåtriktad och bubblig precis som jag? Då kommer vi att ha kul ihop! Jag har gått igenom två graviditeter själv och vet hur det kan vara vissa dagar när energin är låg och en bara vill stanna kvar i sängen - men jag känner även till den fantastiska känslan av att energin är på topp och det känns som att en äger hela världen!

Vill du passa på att ta kärleksfulla och naturliga bilder tillsammans med din partner där magen syns men där känslan mellan er två är i främsta fokus? Kika in på min portfolio för kärleksporträtt på min bröllopssida för att få en känsla av hur bilderna blir.

Mitt hjärta klappar dock främst för det vardagliga, det dokumentära. Älskar både hemma-hos fotograferingar och skönt häng ute. Försöker undvika uppställda poserande bilder där ni stelt tittar in i kameran utan jag försöker fånga det som sker och känslorna som finns framför mig.

Utplockning av disken. Myset med barnen vid matbordet. Den snabba kramen från din partner. En promenad i er favoritpark.

Livet. ♥

intimitet. kärlek. känslor.

Svartvitt fotografi på en mamma med hennes barn under en familjefotografering på den populära stranden Klitterhus i Ängelholm, Skåne. Tove Lundquist arbetar som familjefotograf i Malmö, Skåne.

ASHLEY & CHRISTOFFER

“Tove you out did yourself. Every single image in here I’m in love with. You nailed it, I honestly don’t have words. You mixed me and my loved ones so perfectly. You know I’m a sucker for my people and memories. I’m so happy I have found you in my life, your work is truly exceptional.

You’re never getting rid of us. I cannot wait to see how you get lille Henric! Tove these images are fantastic. Thank you so much!”

Baby Shower och gravidfotografering av The Ljungbäcks på Norrvikens trädgårdar i Skåne. Fotograf är Tove Lundquist.

Något jag har få fotografier ifrån är tiden då jag var gravid med mina två barn och jag önskar så här i efterhand att jag själv gått till en fotograf. Då jag var gravid med Wilhelm vilket är (för!) många år sedan ägde jag själv inte någon digital kamera utan de få bilder som togs är antingen a) tagna med min gamla kompakta analoga och dessa är överhuvudtaget inte ens framkallade (!) samt b) tagna med kompisens digitalkamera och vi tyckte att ett bra ställe att ta dem i var en relativt mörk hall med blixt. Fail!

Under graviditeten med Tyra däremot tog jag flera självporträtt, dels från sidan för att dokumentera hur långt gången jag var samt att Thomas tog ett par stycken, men sedan fotograferade jag även magen från ett ovanifrånperspektiv. Jag är förmodligen inte ensam i att tycka att det var lite kul när magen blev så stor att fötterna knappt syntes ha ha, och den känslan ville jag komma ihåg. Har ni några roliga gravidbilder ni tagit själva? Visa gärna!

Investera i en gravidfotograf

Paket

Paket

Paket

03

02

01

• 1 timmes fotografering
• alla digitala filer för print + webb

• 10 uppslag i ett 20x20 Fine Art album
• onlinegalleri med produktshop

• 1 timmes fotografering
• alla digitala filer för print + webb

(ca 40)
• onlinegalleri med produktshop

• 1 timmes fotografering
• 20 stycken digitala filer för print + webb
• onlinegalleri med produktshop

13.500 SEK

10.500 SEK

6.500 SEK

Vi vill boka dig för vår gravidfotografering, hur går vi vidare?

Gravidfotografering på Norrvikens Trädgårdar med Ashley Ljungbäck. Foto: Tove Lundquist.

Avtal & faktura

1. Jag skickar över ett käckt mail med information om hur jag lagrar era uppgifter enligt lagen om gdpr.

2. Vi skriver på ett avtal.

3. Fakturan betalas in.

4. Vi bestämmer datum för fotograferingen. Vill ni ha den utomhus parerar vi med vädret. Om det finns pälsdjur i hemmet sker fotograferingen på annan plats.

01

Baby Shower och gravidfotografering av The Ljungbäcks på Norrvikens trädgårdar i Skåne. Fotograf är Tove Lundquist.

Fotografering

Wohooooo! Nu är dagen här! Jag lovar - inga händer på magen! ;)

02

Gravidfotografering på Norrvikens Trädgårdar med Ashley Ljungbäck. Foto: Tove Lundquist.

Leverans & avslut

6. Bilderna levereras via mitt grymma onlinegalleri där ni får en bra översikt. Vill ni visa föräldrar? Självklart!

7. Har ni valt att investera i ett album? Nu börjar det roliga med albumdesign och val av omslag! Jag skickar er en design som ni får godkänna baserat på vilka bilder ni favoriserat i galleriet, det går alltid bra att byta bilder.

8. Albumet leveraras. Snipp, snapp, snut så var detta roliga slut!

9. Ni får jättegärna ge mig en recension! ♥

03

kärleksfulla och naturliga bilder.

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST_COM

»OM MIG

Gravidfotograf i Malmö, Skåne

Miljövänlig gravidfotograf i Malmö med fokus på genuina känslor och storytelling. Boka en gravidfotografering i Skåne.

»BLOGG

Gravidfotograf Malmö, Skåne