Boka här!

Svartvitt foto från en dokumentär familjefotografering i Enköping. Boka en familjefotografering här. Foto: Tove Lundquist.

En farmor med sitt barnbarn, “Hemma hos” fotografering, Enköping 

Var kan vi boka in en familjefotografering tillsammans med dig?

Det går att boka mig för fotograferingar i hela Sverige! Jag är dock främst verksam i de södra delarna av landet – i Malmö, ute på Österlen och i övriga Skåne men även i trakterna kring en av mina barndomsstäder Oskarshamn uppe i vackra Småland. Jag befinner mig även en del i Kalmar samt på Öland.

Fyll i formuläret alternativt skicka ett kärleksmejl till info(at)tovelundquist.se!

Vad roligt att ni vill boka mig som fotograf! Har ni inte fått svar inom loppet av två dagar ligger mitt mail med största säkerhet i er skräpkorg.

Ni får gärna följa mig på Instagram. Mer information gällande priser finner ni här!