Berätta historien om er familj!

Känner ni att det saknas bilder på er familj? Är de enda bilderna ni tittar på idag mobilbilder som snabbt tagits när ni träffats? Där det alltid är någon som blundar eller är ur fokus? Då är det hög tid att boka in en familjefotografering tillsammans med mig! Ni får digitala filer i ett galleri som ni enkelt kan ladda ned som app på er telefon – men främst finns möjligheten att få tillgång till vackra printar och album – produkter som är bestående till skillnad mot en mobil. Och som kan vara lite roligare att titta på! 😉

Svartvitt dokumentärt fotografi från en familjefotografering. Tove Lundquist är en dokumentär Familjefotograf Oskarshamn. Stort fokus på storytelling och naturliga känslor. Dokumenterar vardagen. Ej poserat.

Min pappa Torgny och barnbarnet Tyra (som för övrigt fått sitt namn från pappas faster)

Vem är Tove Lundquist? En social och bubblig norrlänning som flyttade till Småland när hon var 5 år gammal, som växte upp på Lidkroken uppe i Döderhult med allt vad det innebar – häng på Rödsleskolan om kvällarna och bad i Eckern (fast en favorit var även Gunnarsö!), lekande i Hycklinge Hage med bästisen Ann-Sofie och byggandes kojor i skogen nedanför trädgården. Jag hade en fin uppväxt i Oskarshamn och det bästa av allt är att jag hade föräldrar som dokumenterade den. ♥

Bildstilen är berättande och naturlig – jag erbjuder en dokumentär skildring av er familj med stort fokus på känsla och storytelling med en miljövänlig touch! Fotograferingen sker ej i studio utan vi träffas antingen utomhus eller hemma hos er, jag använder mig av det naturliga ljuset. Är alltså inget fan av blixt! Jag är inte flugan på väggen utan interagerar gärna med barnen om de är öppna för det. Det är inga uppställda bilder utan jag vill fånga er vardag – precis som den är med allt vad kladd vid maten, tandborstning och godnattsageläsning heter! Jag är gärna med och skapar berättelsen om er.

Maila mig på info(at)tovelundquist.se alternativt fyll i frågeformuläret på kontaktsidan så bokar vi in en tid – jag reser främst hem till Oskarshamn om somrarna. Läs mer här vilka fotograferingar som går att boka!